wallahualam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wallahualam Aksara Jawa: (wa)ꦭ꧀ (l) (la)ꦲꦸ (hu) (a) (la)ꦩ꧀ (m) krama/ngoko

  1. (Ar) (lan Gusti Allah kang priksa) êmbuh.








Kata kunci/keywords: arti wallahualam, makna wallahualam, definisi wallahualam, tegese wallahualam, tegesipun wallahualam
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.