walon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

walon Aksara Jawa: (wa)ꦭꦺꦴ (lo)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. êngg walun.








Kata kunci/keywords: arti walon, makna walon, definisi walon, tegese walon, tegesipun walon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.