wanara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wanara Aksara Jawa: (wa) (na) (ra)

  1. (Snk) (Kw) kêthèk.








Kata kunci/keywords: arti wanara, makna wanara, definisi wanara, tegese wanara, tegesipun wanara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.