wancana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wancana Aksara Jawa: (wa)ꦤ꧀ (n) (ca) (na)

  1. (Kw) bêncana.








Kata kunci/keywords: arti wancana, makna wancana, definisi wancana, tegese wancana, tegesipun wancana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.