wanita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wanita Aksara Jawa: (wa)ꦤꦶ (ni) (ta)

  1. (Snk) (Kw) (wong) wadon.








Kata kunci/keywords: arti wanita, makna wanita, definisi wanita, tegese wanita, tegesipun wanita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org