wanting

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wanting Aksara Jawa: (wa)ꦤ꧀ (n)ꦠꦶ (ti) (ng) krama/ngoko

  1. (utawa wêwanting) wisuh (tangan) dikipat-kipatake;








Kata kunci/keywords: arti wanting, makna wanting, definisi wanting, tegese wanting, tegesipun wanting
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org