warèh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

warèh Aksara Jawa: (wa)ꦫꦺ () (h)

  1. (Kw) banyu;;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti warèh, makna warèh, definisi warèh, tegese warèh, tegesipun warèh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org