warak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

warak Aksara Jawa: (wa) (ra)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. araning kewan akulit kandêl sarta nganggo cula.







Kata kunci/keywords: arti warak, makna warak, definisi warak, tegese warak, tegesipun warak

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.