warangka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

warangka Aksara Jawa: (wa) (ra) (ng) (ka)

Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti warangka, makna warangka, definisi warangka, tegese warangka, tegesipun warangka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org