waru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

waru Aksara Jawa: (wa)ꦫꦸ (ru) krama/ngoko

  1. araning wit.








Kata kunci/keywords: arti waru, makna waru, definisi waru, tegese waru, tegesipun waru
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.