wasi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wasi Aksara Jawa: (wa)ꦱꦶ (si)

  1. (Snk) (Kw) pandhita tapa.








Kata kunci/keywords: arti wasi, makna wasi, definisi wasi, tegese wasi, tegesipun wasi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org