waspa

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

waspa Aksara Jawa: (wa)ꦱ꧀ (s) (pa)

  1. (Kw) luh.







Kata kunci/keywords: arti waspa, makna waspa, definisi waspa, tegese waspa, tegesipun waspa

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.