wat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wat Aksara Jawa: (wa)ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. uwat.








Kata kunci/keywords: arti wat, makna wat, definisi wat, tegese wat, tegesipun wat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org