wati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wati Aksara Jawa: (wa)ꦠꦶ (ti)

  1. (Kw) sanggama.








Kata kunci/keywords: arti wati, makna wati, definisi wati, tegese wati, tegesipun wati
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org