watu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

watu (wa)ꦠꦸ (tu)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko watu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

barang atos kêdadean saka panjêndhêling wlahar lsp;







Kata kunci/keywords: arti watu, makna watu, definisi watu, tegese watu, tegesipun watu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.