watu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

watu Aksara Jawa: ꦮꦠꦸ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko watu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

barang atos kêdadean saka panjêndhêling wlahar lsp;








Kata kunci/keywords: arti watu, makna watu, definisi watu, tegese watu, tegesipun watuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org