wayuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wayuh Aksara Jawa: (wa)ꦪꦸ (yu) (h) krama/ngoko

  1. duwe bojo (ent guru, pagawean lsp) luwih saka siji;








Kata kunci/keywords: arti wayuh, makna wayuh, definisi wayuh, tegese wayuh, tegesipun wayuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.