wedana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wedana Aksara Jawa: ꦮꦺ (we) (da) (na)

  1. (Snk) (Kw) ak lara.








Kata kunci/keywords: arti wedana, makna wedana, definisi wedana, tegese wedana, tegesipun wedana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.