weka

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

weka Aksara Jawa: ꦮꦺ (we) (ka) krama/ngoko

  1. (utawa wêweka, wiweka) ngati-ati, prayitna;
Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti weka, makna weka, definisi weka, tegese weka, tegesipun weka

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.