wêrna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dilih saka werna)
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

wêrna Aksara Jawa: ꦮꦼꦂꦤ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko wêrna
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

êngg warna.








Kata kunci/keywords: arti wêrna, makna wêrna, definisi wêrna, tegese wêrna, tegesipun wêrnaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org