Menyang kontèn

wêsi

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka wesi)

basa Jawa[besut]

wesi Aksara Jawa: ꦮꦼ (we^)ꦱꦶ (si)

ngoko
Krama wêsi
Ngoko wêsi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning logam atos digawé dandanan warna-warna;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti wêsi, makna wêsi, definisi wêsi, tegese wêsi, tegesipun wêsi

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.