wêsi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dialihkan dari wesi)
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

wêsi Aksara Jawa: ꦮꦼꦱꦶ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko wêsi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning logam atos digawe dandanan warna-warna;








Kata kunci/keywords: arti wêsi, makna wêsi, definisi wêsi, tegese wêsi, tegesipun wêsiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=wêsi&oldid=9263"