wêsi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dilih saka wesi)
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

wêsi Aksara Jawa: ꦮꦼꦱꦶ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko wêsi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning logam atos digawe dandanan warna-warna;








Kata kunci/keywords: arti wêsi, makna wêsi, definisi wêsi, tegese wêsi, tegesipun wêsiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org