weya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

weya Aksara Jawa: ꦮꦺ (we) (ya) krama/ngoko

  1. êngg kurang wêweka, sêmbrana.







Kata kunci/keywords: arti weya, makna weya, definisi weya, tegese weya, tegesipun weya

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.