wibawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wibawa Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi) (ba) (wa)

  1. (Snk) (Kw) kaluhuran, kamulyan, kasêktèn, kuwasa;








Kata kunci/keywords: arti wibawa, makna wibawa, definisi wibawa, tegese wibawa, tegesipun wibawa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org