widita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

widita Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦢꦶ (di) (ta)

  1. (Snk) (Kw) ak misuwur.








Kata kunci/keywords: arti widita, makna widita, definisi widita, tegese widita, tegesipun widita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org