widu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

widu Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦢꦸ (du)

  1. (Kw) ak pasindhèn.








Kata kunci/keywords: arti widu, makna widu, definisi widu, tegese widu, tegesipun widu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org