widyuta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

widyuta Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦢꦾꦸ (dyu) (ta)

  1. (Kw) kilat, blêdhèg.








Kata kunci/keywords: arti widyuta, makna widyuta, definisi widyuta, tegese widyuta, tegesipun widyuta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org