wiji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]


Tembung aran[besut]

wiji

  1. isining woh kang calon dadi wit
  2. winih, bibit, uritan
  3. br. turun
  4. êngg. dhadhakan, sing dadi jalaran