wiki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

wiki Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦏꦶ (ki) krama/ngoko

  1. kikrik (ora gampangan).








Kata kunci/keywords: arti wiki, makna wiki, definisi wiki, tegese wiki, tegesipun wiki
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.