wiki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

wiki Aksara Jawa: ꦮꦶꦏꦶ krama/ngoko

  1. kikrik (ora gampangan).








Kata kunci/keywords: arti wiki, makna wiki, definisi wiki, tegese wiki, tegesipun wikiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org