wirang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

wirang Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi) (ra) (ng) krama/ngoko

  1. isin kang kawêruhan ing akèh;








Kata kunci/keywords: arti wirang, makna wirang, definisi wirang, tegese wirang, tegesipun wirang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.