wire

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wire Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦫꦺ (re) krama/ngoko

  1. cilik sarta apik tmr. pawakan.








Kata kunci/keywords: arti wire, makna wire, definisi wire, tegese wire, tegesipun wire
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org