wisan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wisan Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi) (sa)ꦤ꧀ (n)

  1. êngg pc wis.








Kata kunci/keywords: arti wisan, makna wisan, definisi wisan, tegese wisan, tegesipun wisan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org