wisapaha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wisapaha Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi) (sa) (pa) (ha)

  1. (Snk) (Kw) ak panawaring wisa.








Kata kunci/keywords: arti wisapaha, makna wisapaha, definisi wisapaha, tegese wisapaha, tegesipun wisapaha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org