wisik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wisik Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦱꦶ (si)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. utawa wisikan pituduh, (wêwarah) gaib;








Kata kunci/keywords: arti wisik, makna wisik, definisi wisik, tegese wisik, tegesipun wisik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org