wisma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wisma Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦱ꧀ (s) (ma)

  1. (Snk) (Kw) omah.








Kata kunci/keywords: arti wisma, makna wisma, definisi wisma, tegese wisma, tegesipun wisma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org