wismaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wismaya Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦱ꧀ (s) (ma) (ya)

  1. (Snk) (Kw) ak gumun, ngungun.








Kata kunci/keywords: arti wismaya, makna wismaya, definisi wismaya, tegese wismaya, tegesipun wismaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org