wisudha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wisudha Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦱꦸ (su) (dha)

  1. (Snk) (Kw) rêsik, murni;








Kata kunci/keywords: arti wisudha, makna wisudha, definisi wisudha, tegese wisudha, tegesipun wisudha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org