wisuna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wisuna Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi)ꦱꦸ (su) (na)

  1. (Kw) ak para-wadulan.








Kata kunci/keywords: arti wisuna, makna wisuna, definisi wisuna, tegese wisuna, tegesipun wisuna
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org