wiya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wiya Aksara Jawa: ꦮꦶ (wi) (ya) krama/ngoko

  1. ak weya.








Kata kunci/keywords: arti wiya, makna wiya, definisi wiya, tegese wiya, tegesipun wiya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org