wo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wo Aksara Jawa: ꦮꦺꦴ (wo)

  1. pc sabawa nelakake gêla, kagol, cuwa lsp.








Kata kunci/keywords: arti wo, makna wo, definisi wo, tegese wo, tegesipun wo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.