wo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

wo Aksara Jawa: ꦮꦺꦴ

  1. pc sabawa nelakake gêla, kagol, cuwa lsp.








Kata kunci/keywords: arti wo, makna wo, definisi wo, tegese wo, tegesipun woBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org