wohan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wohan Aksara Jawa: ꦮꦺꦴ (wo) (ha)ꦤ꧀ (n)

  1. êngg
krama
Krama wohan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

jambe.








Kata kunci/keywords: arti wohan, makna wohan, definisi wohan, tegese wohan, tegesipun wohan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org