wonga-wonga

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

wonga-wonga Aksara Jawa: ꦮꦺꦴ (wo) (nga)ꦮꦺꦴ (wo) (nga)

  1. (Kw) sêla-sêlaning susu.







Kata kunci/keywords: arti wonga-wonga, makna wonga-wonga, definisi wonga-wonga, tegese wonga-wonga, tegesipun wonga-wonga

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.