wrêsni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wrêsni Aksara Jawa: ꦮꦽ (wrê)ꦱ꧀ (s)ꦤꦶ (ni)

  1. (Kw) ipe, pripean.








Kata kunci/keywords: arti wrêsni, makna wrêsni, definisi wrêsni, tegese wrêsni, tegesipun wrêsni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.