wrêsthipata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wrêsthipata Aksara Jawa: ꦮꦽ (wrê)ꦱ꧀ (s)ꦛꦶ (thi) (pa) (ta)

  1. (Snk) (Kw) ak udan dêrês.








Kata kunci/keywords: arti wrêsthipata, makna wrêsthipata, definisi wrêsthipata, tegese wrêsthipata, tegesipun wrêsthipata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org