wraksa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wraksa Aksara Jawa: ꦮꦿ (wra)ꦏ꧀ (k) (sa)

  1. (Kw) ak kayu, wit;;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti wraksa, makna wraksa, definisi wraksa, tegese wraksa, tegesipun wraksa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org