wrat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wrat Aksara Jawa: ꦮꦿ (wra)ꦠ꧀ (t)

  1. (Kw) abot, bobot;








Kata kunci/keywords: arti wrat, makna wrat, definisi wrat, tegese wrat, tegesipun wrat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.