wulakan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wulakan Aksara Jawa: ꦮꦸ (wu) (la) (ka)ꦤ꧀ (n)

  1. (Kw) ak pancuran, grojogan.








Kata kunci/keywords: arti wulakan, makna wulakan, definisi wulakan, tegese wulakan, tegesipun wulakan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.