wunu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wunu Aksara Jawa: ꦮꦸ (wu)ꦤꦸ (nu) krama/ngoko

  1. kècèran pari utawa gabah ing sawah.








Kata kunci/keywords: arti wunu, makna wunu, definisi wunu, tegese wunu, tegesipun wunu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.