wus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

wus Aksara Jawa: ꦮꦸ (wu)ꦱ꧀ (s)

Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti wus, makna wus, definisi wus, tegese wus, tegesipun wus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.