wut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

wut Aksara Jawa: ꦮꦸꦠ꧀

  1. pc sabawa nelakake kagèt lsp.








Kata kunci/keywords: arti wut, makna wut, definisi wut, tegese wut, tegesipun wutBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org