wuta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wuta Aksara Jawa: ꦮꦸ (wu) (ta) krama/ngoko

  1. picak.








Kata kunci/keywords: arti wuta, makna wuta, definisi wuta, tegese wuta, tegesipun wuta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org