wuwus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wuwus Aksara Jawa: ꦮꦸ (wu)ꦮꦸ (wu)ꦱ꧀ (s)

  1. (Kw) clathu, ujar;








Kata kunci/keywords: arti wuwus, makna wuwus, definisi wuwus, tegese wuwus, tegesipun wuwus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org